Viber вече и за десктоп

Популярното мобилно чат приложение Viber вече е достъпно и за десктоп устройства. Безплатната услуга за чат и разговор е достъпна за PC и Mac компютри. Viber има над 200 милиона потребителите из между различните мобилни платформи Android, iOS, Windows Phone и BlackBerry. Версията за PC и Mac ви позволява да ползвате Вашият мобилен телефонен номер като Ваш идентификационен номер в приложението.

Viber за десктоп е част от пускането на Viber 3.0 версия, която включва няколко значители ъпдейта за Android и iOS, както и BlackBerry. Viber вече може да се ползва и на 8 нови езика: немски, корейски, шведски и турски.

ViberViber за десктоп ви позволява да правите видео разговори с други потребителите, които ползват Viber за десктоп. Една от хубавите опции, които предлага програмата е да превключите разговор от десктоп към мобилно устройство, което голямо удобство.

С тази стъпка Viber става пряк конкурент на Skype.

Разликата между двете чат услуги е че Viber върви по обратният път за разлика от Skype. Viber тръгна от мобилните устройства към десктоп, а Skype се появи първо за десктоп и след това за мобилни устройства. Ето че дойде времето на двата чат клиента да премерят сили.

217 views