Sony Xperia Z на пазара през второто тримесечие

Очакваме Sony Xperia Z на пазара през второто тримесечие. Очаква се таблета да струва $499 на пазара в САЩ. Таблета на Sony е с 10 инчов дисплей (1920 x 1200) HD и е тънък 6.9 милиметра. Sony Xperia Z е задвижван от четириядрен Qualcomm Snapdragon S4 Pro.

Sony Xperia Z

Таблета ще се предлага в два варианта, 16 GB на цена $499 и 32 GB на цена $599. Цените за другите страни все още не са обявени.

Таблета има NFC(near field communication) технология, която позволява лесен трансфер на файлове само с допиране на друго NFC устройство. Напоследък се забелязва тенденцията Sony да предлага все повече продукти с NFC.

Sony Xperia Z първоначално ще бъде с Android 4.1, но след време ще може да бъде обновен до Android 4.2.

Xperia Tablet Z може да контролира други устройства, споделяне на съдържание между различните екрани и е идеален спътник на Вашия телевизор. Така че можете да промените канала на Вашия телевизор, докато изпращате tweet. Искате ли да видите спомените си на големия екран? Избери снимка на Вашия HD таблет, а след това я споделите с телевизора чрез One-touch mirroring. Няма кабели, няма бутони, няма объркване. Само съдържанието, което искате. И ако го искате по време на път? Xperia Tablet Z се свързва с максимална скорост чрез LTE/4G.

113 views