Photoshop Touch за iPad

Започва нова ера за Adobe, след множеството от продукти за PC и Mac следва пазара на таблети. Adobe ще пусне Photoshop Touch за iPad на Mobile World Congress в Испания. Приложението Photoshop Touch представлява Photoshop специално оптимизиран за iPad. С движенията на пръстите си ще създавате прецизни графики по същият начин, както сте го правили на десктоп машина.Adobe Photoshop Touch за iPad

Таблетите заемат мястото на лаптопите малко по-малко. До преди няколко години на таблетите не се гледаше толко насериозно, както до сега. Все повече продукти се пренаписват за iOS като Photoshop ще се нареди до останалите.
Известно е, че Apple не харесва особено някои от продуктите на Adobe, но Adobe желаят да присъстват сред Apple продуктите. iOS е сред най-ползваните операционни системи за мобилни устройства и във време на растеж на пазара на таблети това значи голям пазар.

Apple стартираха отброяване за сваляния на приложения от App Store. До момента има над 24 милиона сваляния и съвсем скоро ще станат 25 милиона свалени приложения.

120 views