Office Mobile за iPhone

Microsoft пусна Office Mobile за iPhone на разположение без допълнително заплащане в Apple App Store за Office 365 Premium дома и офиса 365 абонати ProPlus. Подобно на Office Mobile за Windows Phone, който се доставя с всеки мобилен телефон, iPhone приложението Ви позволява голямо зрително Office съдържание и On-The-Go възможности за редактиране на съдържанието.

Office Mobile

След като влезете в Office 365 акаунта си, можете да получите достъп, да преглеждате и редактирате Microsoft Word, Excel и PowerPoint документи от всяко място. И можете да разчитате на Office Mobile да поддържа цялото съдържание и форматиране непокътнати така, че документът все още изглежда страхотно, когато го отворите на Вашето PC или Mac.

Форматирането и оформлението остават непокътнати при гледане, редактиране или добавяне на коментари, благодарение на подкрепата на диаграми, анимации, графики SmartArt и форми. Когато се върнете към Вашия PC или Mac документа си изглежда както трябва. Ако изпитвате проблеми да отваряте Word, Excel и PowerPoint от други приложения с Office Mobile няма да изпитате такъв проблем.

Office Mobile е предназначено за хора в движение. Направено е бързо и лесно да получите достъп до съдържанието на Office в облака SkyDrive или SkyDrive Pro. Когато сте на телефона си, Вие лесно ще намерите съдържанието, което гледате на компютъра си през последните панел Documents. И, разбира се, можете да разглеждате и редактирате офис документи, изпратени по електронната поща.

Office Mobile е оптимизирано за малкия екран на телефона Ви, така че можете да получите най-важните неща, които направите бързо. Например, Slide Navigator Ви позволява да прелиствате PowerPoint презентации бързо. При прегледа на Word документи на Вашия телефон, функцията Resume Reading ще ви отведе до точното място в документа, където сте спрели на вашия компютър, така че никога да не пропуснете и такт.

Можете да направите бързи редакции и споделяте вашите документи директно от телефона си с Office Mobile. Когато се работи с други хора, можете да прегледате коментари в Word и Excel документи в телефона и да добавите свои собствени. Когато сте готови, можете да запишете директно към SkyDrive или SkyDrive Pro или просто да изпратите като прикачен файл към имейл.

Линк към приложението в Apple App Store – Office Mobile

172 views