iPad приложение за Google+

Днес излезе iPad приложение за Google+. Потребителите на iPad вече ще могат да се радват на пълна функционалност на Google+ на своя iPad. До вчера потребителите на iPad можеха да използват Google+ през мобилната версия на социалната мрежа през браузъра Safari или да си свалят iPhone приложениетo Google+, което е оптимизирано за iPhone.Google+ Logo

Google+ за iPad може да се каже, че прилича много на iPhone приложението, но с разликата, че може да се радвате на мултитъч управлението, което позволява приложението. Също така до вчера потребителите на iPad можеха да гледат приложението вертикално, но вече взависимост от положението на устройството може да се смени от вертикално към хоризонтално положение и обратно.

 

Google+ iPad Demonstration

Още една добра новина за iPad потребителите вече можете директно да качвате снимки от своя iPad в Google+. Също така може лесно може да създадете Hangout, както и да се присъедините към такъв.

Google+ iPad Demo

Има един минус, но все пак съществен не може да редактирате постове, които сте направили, което е ключова функционалност на десктоп версията на Google+.

132 views