Google Maps с нова версия за Android

Новата 6.5 версия на Google Maps за Android излезе на 28 март. Новият update на Google Maps за Android може да се похвали с 50 милиарда километра във всяка посока и завой, което се равнява на 130 000 пътувания до Луната, 334 пътувания до Слънцето или 10 пътувания до Нептун. Google Maps може да ви заведе навсякъде.

Във версия 6.5 дизайна е обновен само за телефони с Android 4.0 или по-нова версия. Навигацията на началната страница на приложението е променена и можете по-лесно да изберете маршрут. Телефоните с по-голяма резолюция като Galaxy Nexus, Galaxy S II, Droid Razr и други ще виждат картата в по-висока резолюция, резултата от което е изчистен и красив вид на мястото, което търсите.

Maps за Android

Google Maps за Android ви позволява да приотизирате транспорта, с който желаете да се предвижвате. Може да се зададе като приоритетен маршрут метрото и така всеки път като избирате маршрут между две точки първия от предпочетените маршрути ще ползва метрото за транспорт. Тази опция е активна за 475 града по цял свят за наше щастие и нашата столица е сред тези градове.

Google Maps

За да използвате Google Maps 6.5 за Android свалете update от Google Play.

115 views