Google Handwrite – приложение за търсене

За разлика от търсенето в Google през десктоп или лаптоп компютър, търсенето през мобилен телефон или таблет понякога е по-трудно поради факта, че натискането на бутони не е толко лесно. От Google са решили да направят живота ни по-лесен с търсене чрез картинка, глас или резултатите да излизат още преди да сме свършили с търсенето. Google представят Handwrite – приложение за търсене като трябва само да пишете с пръст по екрана и текста автоматично се въвежда в Google търсачката.Google Handwrite

Ако ходите в парка или сте в такси и натискането на малки бутони по екрана се оказва трудно начинание Handwrite Ви позволява с пръст по екрана да изпишете каквото търсите. С Handwrite вече няма нужда половината Ви екран да е закрит от виртуалната клавиетура.

Google Handwrite е в експериментална фаза и работи на някои браузъри по-добре за разлика от други на Android устройства като цяло работи най-добре под Chrome. За сега Handwrite може да се ползва на iOS 5+ устройства, Android телефони с версия 2.3.+ и таблети с версия 4.0.+ на 27 различни езици.

130 views