Google Chrome Beta за Android

През 2008 година Google представиха браузъра Google Chrome. Днес той е в топ 3 на най-използваните браузъри в света като много хора предпочитат него пред много други. Вчера в официалният блог на Google излезе съобщение, което гласи, че Google Chrome Beta версия е достъпнa за сваляне за Android 4.0 Ice Cream Sandwich.Google Chrome за Android

Google Chrome за Android може да се похвали с бързина, която е типична за Chrome. Можете да прелиствате страници със скоростта, с която си движите пръста по екрана.

Google Chrome за Android е създаден изцяло за мобилни устройства. Табовете на мобилната  версия са същите като в десктоп версията на Chrome. Можете да прелиствате през безброй табове на браузъра.  Например може да отворите цяло тесте карти като всяка карта да бъде в отделен таб.

Едно от големите удобства, които има Google Chrome е функцията Link Preview. Какво представлява Link Preview? Обикновено на мобилните устройства натискането на правилният линк из между много е проблем. Link Preview оголемява част от съдържанието на страницата към която води линка и така може да натиснете исканият от Вас линк.

Синхронизацията между мобилната и десктоп версията на Chrome е направена изключително удобно. Ако сте оставили отворена страница вкъщи на PC-то и по време на път отворите Chrome през Android устройство, ще видите страницата, която сте оставили отворена вкъщи и така да продължите това, което сте чели.

Google Chrome Beta е достъпен за сваляне от Android Market(за версия Android 4.0 Ice Cream Sandwich).

117 views