Facebook представя нови приложения за Timeline

Facebook представя нови приложения за Timeline като част от тях са Foodspotting, Foodily, Ticketmaster, Pinterest, Rotten Tomatoes, Pose, Kobo, Gogobot, TripAdvisor и други. Веднъж щом инсталирате приложение към своя Timeline може да добавяте различни хобита и дейности към приложенията. Примерно ако харесвате пазаруването и модата може инсталирате Pinterest или Pose приложенията. Ако харесвате да готвите инсталирайте приложението Foodily, с което може да споделяте любимите Ви ястия. Ако Ваш приятел също е инсталирал Foodily ще можете да виждате неговите любими ястия и по този начин да обменяте опит по между си.Facebook

За хората, които обичат да пътуват приложенията TripAdvisor и Gogobot ще бъдат от голяма полза. Тези приложения могат да бъдат Вашия виртуален паспорт като приложенията ще ви показват интересни места на местоположението, което сте.

Скоро в App Center ще се появат още и много интересни приложения, които ще радват потребителите. Ако искате да инсталирате приложение към своя Timeline просто инсталирайте от App Center и изберете с кой ще го споделите.

121 views