20 дни остават до представянето на Windows 8

Само след 20 дни ще видим официалното представяне на операционната система Windows 8. За събитието вече са изпратени покани до журналисти. Представянето на Windows 8 ще се състои в Ню Йорк на 26 октомври.

Windows 8 Event

Освен Windows 8 ще бъде представен и таблета Microsoft Surface. Миналата есен бе представен за първи път Windows 8 Deloper Preview на BUILD конференцията за програмисти. След това операционната система премина в Consumer Preview и сега вече е Release Preview. Много хора вече се запознаха с възможностите на Windows 8 и коментари има както в положителна така и в отрицателна насока.

Windows Phone 8 Event

Октомври месец се очаква да бъде напрегнат, защото 3 дни след официалното представяне на Windows 8 от Microsoft ще представят и Windows Phone 8 в Сан Франсиско. На 29 октомври ще видим най-новата версия на мобилната операционна система Windows Phone. Nokia, Samsung и HTC вече представиха прототипи на своите смартфони с Windows Phone 8 и съвсем скоро се очаква на пазара да видим точно техните продукти с Windows Phone 8.

127 views