С Twitter и American Express може да купувате чрез хаш таг

Ако имате Twitter акаунт и карта American Express значи може да купувате стоки чрез хаш таг. Но това ще става през Amazon, Sony, Urban Zen и Xbox 360. Картодържателите на American Express карти мога да закупят American Express Gift карта като изпратят tweet с хаш таг #BuyAmexGiftCard25 на цена $15 вместо $25 (като сумата в картата е $25). Няма лимит на броя карти на човек, но промоцията приключва на 3 март.

Twitter

Друга изненада от Twitter и American Express ще се появи на 13 февруари. От тази дата ще може да закупите Amazon Kindle Fire HD за $149.99, Xbox 360 4GB с 3 месечен абонамент за Xbox Live на цена $179.99 и Xbox controller за $29.99.

За тези, които са свързали картите си с Twitter ще трябва да добавят още малко данни (адрес за доставка и други), за да активират закупуването чрез хаш таг.

Принципа на промоцията с Twitter таговете е много прост. Вие имате American Express карта, която е синхронизирана с вашият Twitter акаунт. Вие изпращата tweet съдържащ хаш тага на промоцията и Вие автоматично се възползвате от промоцията, когато закупите стоката с Вашата карта. Всички продукти ще бъдат доставени безплатно в рамките на 2 дни.

173 views