Нова версия на браузъра Dolphin излезе днес

Днес излезе нова версия на браузъра Dolphin. Браузъра има нови възмоности като част от тях са one-tap споделяне към социалните мрежи Twitter, Facebook и други, интеграция с Evernote Web Clipper, пълна синхронизация със Safari, Firefox и Chrome.

Dolphin

One-tap споделянето е едно от най-новите неща в смартфон браузъра. Когато разглеждате някоя страница и искате да я споделите просто натискате решетачната иконка от долната част на браузъра, последван от бутона Share. Честно казано споделянето не е точно One-tap, но е значително по-лесно от преди. Преди трябваше да копирате URL-а, който искате да споделите, да отидете до Facebook или Twitter приложение или мобилна версия и тогава да споделите… Тази нова възможност в Dolphin браузъра значително ще улесни живота на потребителите.

Последната версия на браузъра Dolphin също така има възможността да се синхронизира с всички Ваши устройства, включително лаптопи, десктоп PC-та. Разширенията за Chrome, Firefox и Safari позволяват да изпращате табове, картинки, телефони номера и дори указания между десктоп браузъра и Dolphin браузъра. Името на разширението е Dolphin Connect и също така Ви позволява да синхронизирате всичките Ви табове и отметки из между браузърите.

Според MoboTap Inc, компанията която разработва Dolphin:

Това е най-популярният смартфон браузър разработен от трети страни (third-party)

През октомври месец 2012 година, MoboTap Inc казват, че браузъра е свален от над 50 милиона души (за Android и iOS).

165 views